top of page

Wie zijn wij

Michiels-Ecobouw is een allround bouw- en installatiebedrijf.

 

Nieuwbouw, verbouw en renovatie

Grote of kleine klussen in en om uw woning? Samen met u zoeken we naar een goede, duurzame oplossing. Michiels-ecobouw is veelzijdig, verschillende bedrijven over de vloer is daarom niet nodig. Michiel werkt al ruim 25 jaar als bouwer en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld in het verduurzamen van woningen.

Indien u dit wenst, gebruiken wij materialen die het milieu zo min mogelijk belasten en lang meegaan. Bij het bouwen, verbouwen of isoleren van uw huis of bedrijfsruimte kunnen wij bijvoorbeeld gebruik maken van vlas, multipor, schapenwol, leemstuc en andere duurzame materialen. Ook met hergebruik van gebruikte of overgebleven bouwmaterialen hebben wij de nodige ervaring.

 

Duurzame energiesystemen

Michiels-ecobouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van duurzame energie/verwarmingssystemen zoals warmtepompen, hout (cv) kachels, pellet ketel en zonnepanelen in combinatie met verschillende vormen van isolatie. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met vloer en wandverwarming.

 

Samenwerking

Het contact met de klant, een goede samenwerking en zorgvuldige advisering vinden we erg belangrijk. Ook staan we ervoor open dat de klant zelf bepaalde onderdelen uitvoert. Daarmee kunnen kosten worden bespaard. Ondersteuning of begeleiding daarbij kan door ons op maat geleverd worden. Op nieuwe wensen of aanpassingen tijdens het werk wordt flexibel ingespeeld.

 

Bel of mail gerust:

we komen langs voor een gratis advies en/of offerte.

bottom of page