top of page

Schilderwerk

Met schilderwerk heeft Michiels-ecobouw jarenlange ervaring; zowel vroeger met "gewone" verf als nu met ecologische verven.

Wij kunnen het totale onderhoud van de buitengevels voor u verzorgen: een schilderbeurt na zorgvuldig schuren en bijwerken van de onderlaag. Indien nodig ook vervangen van houten (rotte) delen en kozijnen. Indien gewenst dan ook gelijktijdig plaatsen van dubbelglas, e.d. Dit alles met een duidelijke offerte, zodat er geen meerkosten ontstaan zonder uitdrukkelijke afspraken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michiels-ecobouw werk het liefst met eco-verven van Aquamarijn:

duurzaam geproduceerd met hernieuwbare grondstoffen. Deze beschermen jarenlang uw houtwerk. Ook het bijwerken van de onderlaag en het vervangen van rot hout gebeurt met ecologische materialen.

 

Aquamarijn-verven hebben andere droogtijden en iets andere eigenschappen dan niet ecologische verven. Dat komt doordat andere grondstoffen worden gebruikt (vooral de natuurlijke lijnolie). Door onze jarenlange ervaring levert dat echter geen enkel probleem op en de meerprijs van de verf heeft nauwelijks invloed op de totale kosten van het schilderwerk. De grootse kostenpost bestaat immers uit loonkosten.

Ook nemen wij genoegen met een iets kleinere marge opdat we echt achter onze verf-keuze kunnen blijven staan.

bottom of page