top of page

 

 

De Ariterm pelletketels blinken uit in efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Met een ruim asreservoir, zelfreinigende warmtewisselaars en een efficiënte brander met lambdaregeling biedt Ariterm u lage gebruikskosten, een probleemloze werking en ruime schoonmaakintervallen.

 

Zweedse kwaliteit met decennia aan ervaring

Ariterm produceert al meer dan 100 jaar kachels. Reeds 20 jaar geleden begonnen ze met het ontwikkelen van pelletbranders. Ondertussen is dit de meest verkochte pelletbrander van Scandinavië. Dit garandeert u een door en door geteste techniek en een langdurige beschikbaarheid van vervangingsonderdelen.

 

Makkelijk inzetbaar: buffervat niet nodig

Door het unieke ontwerp van de Biomatic pelletketel is een buffervat niet noodzakelijk: de Biomatic+ heeft zelf een groot accumulatievermogen en reageert snel op temperatuurwisselingen. Dit garandeert u een constant verwarmingsklimaat en een stabiele productie van warm water.

 

Uitgebreide standaarduitrusting en modulair uitbreidbaar

Standaard reeds voorzien van internetbediening, lambdasturing en een energiezuinige CV-regeling met draadloze kamerthermostaat. Uitbreidbaar met een warmwatervoorziening en een electrisch verwarmingselement als backup. Daarnaast biedt Ariterm bijpassende gepatenteerde systemen voor pelletopslag en pellettransport.

Kleine ketels

Ariterm Biomatic i-serie: de intelligente pelletketel waarop u kunt vertrouwen. Subsidie 3200,-

Ariterm Biomatic 20i Pelletketel

Ariterm Biomatic 40i Pelletketel

bottom of page