top of page

Isolatie

Goede isolatie van de woning zorgt voor meer comfort en lagere energiekosten. Ook het milieu doet u hiermee een groot plezier.

 

Een ongeïsoleerd huis verliest veel warmte via ramen, buitenmuren, het dak en via de vloer van de begane grond. Goede isolatie gaat dat tegen. Daardoor hoeft u minder te stoken en dat scheelt veel fossiele brandstoffen en dus stookkosten. Bovendien zorgt isolatie ervoor dat het comfortabeler wordt in huis.

 

Vaak is isoleren de eerste stap om uw huis energie-neutraal te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michiels-Ecobouw kan bij u langs komen om de isolatie van uw woning te beoordelen. Wij hebben meetapparatuur waarmee het warmteverlies door de ramen, de muren en het dak exact vastgelegd kan worden. Door deze kennis weten wij waar isolatie in uw geval het meest effectief kan worden aangebracht.

 

Meestal is er ruimte tussen de muren, onder de vloer of onder het dak waar redelijk eenvoudig isolatiemateriaal aangebracht kan worden. Hierdoor wordt tegen bescheiden kosten het meeste warmteverlies voorkomen en zal de energierekening een stuk kunnen dalen. De meeste isolatie verdient zich daarom binnen enkele jaren al terug.

 

bottom of page