top of page
wh-mxc16h9e8-1_edited.jpg

Energieoplossingen voor midden en klein bedrijven, (basis) scholen, kantoren en overheidsgebouwen. 

Voor deze doelgroep hebben wij op dit moment een geschikte warmtepomp direct op voorraad leverbaar. Deze zijn zowel hybride als all electric toe te passen. 

Panasonic 12 kw aquarea warmtepomp bi-block (KITWC12H9E8)

Leverbaar binnen enkele weken.

Voornamelijk geschikt voor midden en klein bedrijf, omdat er een 30 ampere zekering nodig is.


7695,- exclusief btw (prijzen onder voorbehoud, ivm prijswijzigingen)

3450,- subsidie
Deze warmtepompen komen uit het buitenland en zijn afgezekerd voor 30 ampere. Kleine huizen hebben vaak 25 ampere en grotere hebben vaak 35 ampere. Folder: https:www.panasonicproclub.com/uploads/NL/catalogues/2020%20Aquarea%20Bi-bloc%20T-CAP%20H-Generatie%20NL.pdf


Door de grote vraag naar warmtepompen en de lange levertijden is het op het moment moeilijk om op korte termijn een warmtepomp aan te schaffen. Levertijden kunnen oplopen tot een jaar of langer.
Echter hebben wij een aantal Panasonic 12 kw bi-blocks en Panasonic 16 kw bi-blocs kunnen reserveren welke wij binnen enkele weken kunnen leveren. Dit doordat een groot project in het buitenland niet door is gegaan en er een aantal beschikbaar zijn gekomen voor verkoop in nederland.

Aquarea verwarmt uw woning effectief en efficiënt, zelfs bij extreme buitentemperaturen. Aquarea kan in de zomermaanden ook koelen en gedurende het volledige jaar warm water produceren. Aquarea T-CAP is geschikt voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten en behoudt zijn totale capaciteit ook bij extreme koude weersomstandigheden. Het mono-bloc systeem: deze unit is voorzien van een buitenunit. De installatie vereist geen koudemiddelleiding en is alleen verbonden met de verwarming en/of warmwater.

  • Hoge energieklasse A++

  • Constante capaciteit tot -20°C

  • Maximale aanvoertemperatuur van hydraulische module: 60°C

  • Werkt bij temperaturen tot -20°C

  • Speciale software voor duurzame woningen met minimale aanvoertemperatuur van 20°C

  • Ingebouwde magnetische waterfilter en flowmeter, evenals automatisch ontluchtingsventiel

  • Productie van warm water met externe boiler

  • Beheer en service via de cloud dankzij CZ-TAW1

  • Eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel

bottom of page